Fitbuilder oldalán találtam, kipróbáltuk, sikert aratott... (kicsit módosítottam)
Hozzávalók: 60 dkg filézett csirke- vagy pulykamell, 10 dkg aszalt vörösáfonya, 10 dkg dió darálva, 2 evőkanál méz, zöldfűszerek, reszelt füstölt sajt, szeletelt bacon, némi só, vörösbor (kevés).
A csirkemelleket vékony szeletekre vágva kicsit klopfold ki, hogy feltekerhető legyen. Az áfonyát áztasd be annyi vörösborba, amennyi éppen ellepi, majd ha már kicsit beszívta, akkor öntsd le róla (bátran fogyasztható), és egy botmixerrel kicsit pürésítsd le a gyümölcsöt. Keverd hozzá a mézet (ha idegenkedsz az édes íztől a hús mellé, akkor kihagyható) és a darált diót. A hússzeleteket kend be sóval és zöldfűszerekkel (rozmaring, majoranna, borsika, bazsalikom), és oszd el a tölteléket úgy, hogy minden szeletre jusson. Tekerd fel a hússzeleteket, ízlés szerint csavarj köréjük egy-egy bacon-szeletet.
Tedd egy mélyebb tepsibe, önts alájuk kevés vizet és tegyél a tetejükre kevés libazsírt vagy más zsiradékot. Fedd le (pl. egy alufóliával), és tedd a sütőbe kb. 150 fokra párolódni. Amikor a hús már fehér és puhul, akkor szedd le a fedelet és szórd meg reszelt füstölt sajttal, majd süsd addig, míg piros nem lesz a sajt.
Krumplipüré, rizs jól illik hozzá.