Tapasztalatok a konyhámból - lányaimnak, fiamnak és Neked

Krisztakonyha

Krisztakonyha

Eperlekvár

2017. április 30. - rodekri

Mi korábban minden évben Szedd Magad - akció keretében jutottunk eperhez, általában Szigetszentmiklós közelében szedjük, még sosem csalódtunk a minőségben. Egy ideje már a piacig megyünk csak érte...

Az eperlekvár pontosan úgy készül, ahogy a 3:1 Dzsemfix csomagolásán leírják, ettől sosem térek el. A mennyiség: 1250 gr gyümölcs - 350 gr cukor - 1 zacskó dzsemfix.

Legyen türelmed valóban felforralni a lekvárt, és végezz többször is próbát, hogy zselésedik-e már. Megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr412469803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása