A világ legegyszerűbb adventi sütije, feltétlenül próbáld ki!
Hozzávalók: 25 dkg liszt, 3 dkg kristálycukor vagy barnacukor, 20 dkg margarin, 1 zacskó vaníliás cukor, reszelt citrushéj, egy zacskó főzés nélküli vaníliás pudingpor (kihagyható). A végén porcukor és vaníliáscukor - keverék, ebben kell megforgatni.
A száraz hozzávalókat keverd össze egy tálban, majd add hozzá a lágyított margarint, és a dagasztóspirállal vagy kézzel gyúrd sima állagúra a tésztát.
Gyúrj belőle kb. 2 cm átmérőjű kukacokat, lehetőleg egyenletes felülettel. Éles késsel szeleteld fel a hengereket, hogy kisebb korongokat kapj, majd rakd a már előmelegített sütőbe őket. Kb. 12-14 percig süsd, enyhén világosbarnára. Még melegen hengergesd bele az összes korongot a porcukor-vaníliás cukor keverékébe.
Finom, omlós. Fémdobozban napokig eláll. Ha marad belőle :-)