Az arányok: 1:2:3.
Ez fontos, ne feledd!
Hozzávalók: 1 rész kristálycukor - 2 rész margarin - 3 rész liszt. Jelen esetben 15 dkg cukor, 30 dkg margarin és 45 dkg liszt - az olvasztott margarint keverd habosra a cukorral, ízesítsd némi rumaromával, vaníliával, citromhéjjal, és lassan keverd hozzá a lisztet. Jól gyúrd össze, majd nyújtsd 2-3 mm vékony lapra és kör alakú szaggatóval vágj egyforma köröcskéket. Ischlerhez kerek kekszek, linzerkarikához a tetejére lyukas kekszek szükségesek, így ahhoz a felső lapok közepébe is szaggass kisebb köröket.
Lassú tűzön pár percig süsd.
Lekvárral ragassz össze két-két darabot. A linzerkarikára szórj porcukrot, darált diót, az ischlerhez olvassz fel csokit és fejjel lefelé mártogasd bele a kekszeket egyenként.
Hálás és kiadós sütemény.