Tapasztalatok a konyhámból - lányaimnak, fiamnak és Neked

Krisztakonyha

Krisztakonyha

Csokis - fahéjas croissant

2017. április 30. - rodekri

És itt az édes változat, ez sem bonyolultabb!

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 5 dkg margarin, 4 dl tej, 5 dkg élesztő vagy 1 zacskó porélesztő, 5 dkg cukor, kakaóporos cukor és fahéjas cukor a töltéshez, 1 tojás.

A hozzávalókból lágy, gyúrható tésztát kell gyúrni, és hagyd állni egy félórát, hogy megkeljen. Ha kész, kerek lapokat nyújtasz belőle, megszórod kakaóporos és fahéjas cukorral, vágd fel pizzavágóval háromszögekre és szorosan feltekerve tedd a tepsibe. Egy tojással kend meg a tetejét, és süsd szép pirosra.

Ugye, hogy egyszerű?

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5012469563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása