Tapasztalatok a konyhámból - lányaimnak, fiamnak és Neked

Krisztakonyha

Krisztakonyha

Paprikás krumpli

2017. április 29. - rodekri

Az egész család kedvence, bár mi a finnyásabbak miatt csak virslivel készítjük. Bátran próbáld ki kolbásszal is!

Hozzávalók: kb. 1 kg krumpli meghámozva, felkockázva, 6 db virsli, 1 közepes fej hagyma, bazsalikom, majoranna, babérlevél, só.

A hagymát kevés olajon pirítsd meg, húzd le a tűzről és bőven szórd meg pirospaprikával. A felkockázott krumplit tedd bele és fűszerezd meg. Öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi, majd főzd majdnem puhára, végül szórd bele a virslikarikákat és hagyd teljesen megpuhulni.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr912467713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása