Egyetlen szó: huh!
Hozzávalók: 4 tojás, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 10 dkg kristálycukor, 15 dkg liszt, 3,5 dkg kakaópor, késhegynyi sütőpor a tésztához; 4 tojásfehérje és 20 dkg porcukor a habhoz; 5 dkg porcukor, 3 dkg kakaópor és 10 dkg margarin, szükség szerint kanálnyi víz a mázhoz.
A margarint keverd habosra a porcukorral és add hozzá a tojássárgákat. A fehérjéből és a kristálycukorból verj kemény habot és keverd hozzá a sárgás-cukros masszát, majd a isztet - sütőport és a kakaóport. Kikent, lisztezett tepsiben süsd meg kb. 200 fokon, 15-20 perc alatt.
A hab hozzávalóit gőz felett verd fel és kend a langyos piskótára.
A mázhoz pici lábasban olvaszd fel a margarint, folyamatos keverés közben add hozzá a kakaót és a cukrot, ha sűrű, ici-pici vízzel lazíthatod. Óvatosan folyasd a hab tetejére.
Ha kihűlt, már fogyaszthatod is.