Hát, erre csak egy szó illik: "hűha!"
Hozzávalók: a tésztához 5 tojásfehérje, 20 dkg cukor, 20 dkg kókuszreszelék, 6 evőkanál liszt. A krémhez: 5 tojás sárgája, 12 dkg cukor, 1 dl kávé, 1 dl tej, 2 evőkanál liszt, majd a krémes állaghoz 15-20 dkg margarin. A tetejére tortabevonó csoki.
A tojásfehérjéket és a cukrot verd kemény habbá, keverd hozzá a lisztet és a kókuszt, majd sütőpapírral bélelt tepsiben süsd meg 150-160 fokon, kb. 20 perc alatt.
A krémhez a tojások sárgáit keverd el a hozzávalókkal, majd lassú tűzön főzd sűrű krémmé, és keverd össze a margarinnal. Hidegen jobban lehet vele dolgozni, hagyd hűlni a krémet.
Kend rá a már kihűlt tésztaalapra a kávés krémet és a tetejére olvassz csokoládét vagy tortabevonót.
Különleges ízvilágú, nem túl bonyolult süti, bátran próbáld ki!