Rendkívül hálás sütemény, gyors, látványos, és a család elismerését is ki lehet vele vívni....
Három részből áll, az egyszerűség kedvéért a közepe mindössze finom baracklekvár.
Az alsó tésztához: 15 dkg margarin, 15 dkg cukor, 2 evőkanál vaníliás cukor, 2 egész tojás, kb. 30 dkg liszt, citrom- és narancshéj, citromlé, esetleg 1 sütőpapír, 3-4 evőkanál tej. Az olvasztott margarinhoz lassan hozzákevered a többi hozzávalót, kissé ragacsos, sűrű masszát kapsz. Oszlasd el a tepsi alján nagyjából egyenletesen.
Kend rá a baracklekvárt.
A felső, csokis morzsalékhoz 20 dkg lágy margarin, kb. 20-25 dkg liszt, 20 dkg cukor, 5 dkg kakaópor, kevés vaníliás cukor. A margarint csak lágyítsd meg, ne olvaszd fel, majd a többi hozzávalóval keverd össze, száraz, morzsálódó állagú lesz. Szórd rá a lekvárra.
A sütőt melegítsd elő 150 fokra, és lassú tűzön, türelmesen süsd meg. A tetejét lehet szórni porcukorral.