Tapasztalatok a konyhámból - lányaimnak, fiamnak és Neked

Krisztakonyha

Krisztakonyha

Svéd gombasaláta

2017. április 29. - rodekri

Egy újabb érdekes gombavariáció...

Kb. 60-70 dkg gomba - lehet aprószemű, 1 nagyobb sűrített paradicsom, 1 kisebb fej hagyma, babérlevél, bazsalikom, majoranna, só, bors, cukor, citromlé.

A hagymát kevés olajon piríts meg világosra, szórd bele az apróra vágott gombát és tedd rá a fűszereket. Hagyd főni, amíg a gomba által eresztett lé teljesen eltűnik, majd öntsd bele a paradicsomszószt és addig hagyd csak a tűzön, amíg egyszer felforr.

Kihűlve tedd a hűtőbe és hidegen tálald.

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr4712467733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása