Tapasztalatok a konyhámból - lányaimnak, fiamnak és Neked

Krisztakonyha

Krisztakonyha

Pizzás és sajtos csiga

2017. április 29. - rodekri

Amikor inkább sósra vágysz...

A tésztát úgy készítsd, ahogy a kakaós csigánál leírtam, csak sokkal kevesebb cukorral, a tészta inkább legyen egy picit sós.

A pizzás csigához a kinyújtott tésztát kend meg pizzakrémmel, szórd meg sajttal és úgy tekerd fel, a sajtos csigára csak sajtot szórj.

A feltekert tésztából vajas késsel vágj ujjnyi csigákat, tedd őket a tepsibe, a tetejüket kend meg tojással, oldalukat olvasztott margarinnal.

A sütési idő kb. 20-25 perc, de azért figyeld közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5012467831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása